Hytte til åremålsleie i Hemsedal, 6 sengplasser

Gamlestugu - autentisk stil

Gamlestugu er et autentisk våningshus med moderne fasiliteter. Hytta er på 70 kvm og har 6 sengeplasser.

Hytte i Hemsedal med utsikt og 6 sengeplasser

Nyestugu - Lys og romslig

Den lyse og hyggelige Nyestugu er 80 kvm med 6 sengeplasser og en hems hvor barn kan leke. 

Hytte for 12 personer i Hemsedal

Dobbelhytte for åremålsleie, men er p.t. utleid.

Ligger i landlige omgivelser med god utsikt mot Hemsedal og ideell både for vintersport og sommeraktiviteter. Et virkelig fredelig sted å være på ferie når man kommer fra en hektisk hverdag. 

I tillegg til ideelt utgangspunkt for ski, er stedet også perfekt utgangspunkt for fiske i Hemsedal. Det er fluefiske i 2 av Norges beste ørretelver og stangfiske fra land i fjellvann. I Hemsedal er det sykkelruter på fjellveier og sykkelpark for de som vil ha en mer spennende nedfart. Det er skiltet og merket stier til 20 topper i bygda, og innenfor 10-15 minutter med bil er det både ridesenter og golfbaner. På mindre enn 1,5 timer kan man være nede ved de flotte vestlandsfjordene.

Hyttene omfatter Gamlestugu og Nyestugu som er to separate boenheter. Inndelingen er ideell for flere generasjoner eller vennefamilier som reiser sammen. Når man kommer hjem etter dagens aktiviteter, er det muligheter for at barn og voksne kan hygge seg i hver sin etasje.

Utearealene består av stor tumleplass for barn og barnlige sjeler. Barna kan gå på oppdagelsestur i skogen bak hytta, der det finnes hare, rev og elg eller prøve fiskelykken i et lite vann kort vei inn i skogen. 

Hyttene ligger øst for Ulsåk. Nærmeste butikk er 7 min unna med bil, og det tar 10 min til Hemsedal sentrum med restauranter og butikker. Man kan parkere på gårdstunet.