Ideelt for flere familier

Våningshuset på Søre Skolt inneholder to boenheter, Gamlestugu og Nyestugu på hhv. 70 og 80 kvm. Stedet ligger usjenert og landlig til med flott utsikt over Hemsedal og Hydnefossen. Stedet har til sammen sengeplass til 12-14 personer.

Utendørs er det terrasse og en stor gårdsplass med utemøbler - praktfullt etter en lang dag på ski. 

Det er god plass til parkering.

Omkring hytta er det et rikt dyreliv: Elg, hare, rådyr og rev er i området.

Hyttene er sjarmerende innredet i tradisjonell stil. Begge boenheter er fullt møblert og utrustet med kjøkkenutstyr, oppvaskmaskiner, radio og TV.

Lys og hyggelig hyttestemning i Nyestugu med 6 senger

Nyestugu er en tilbygning til Gamlestugu fra 1990. Det er en lys og hyggelig hytte på 80 kvm med åpen stue med peis og spisestue, bad med badstu samt kjøkken. Nyestugu har 6 sengeplasser: Et soverom med dobbeltseng, et soverom med familiekøye (den nederste sengen er dobbeltseng), samt en hems med to senger.

Historisk atmosfære i Gamlestugu med 6 senger

Gamlestugu er det opprinnelige våningshuset på gården med historisk atmosfære og moderne utrustning.

Hytta er på 70 kvm og består av stue, kjøkken med spisekrok og bad.

Gamlestugu har 6 senger: Et soverom med dobbeltseng, et soverom med familiekøyeseng (den nederste sengen er dobbeltseng) samt en ekstra seng. I 2. etasje er det to senger.

Utrustning, gjelder for begge hyttene

Oppvaskmaskin, kjøleskap, kaffetrakter, stekeovn, mikrobølgeovn (kun Nyestugu), fryser, støvsuger, innlagt strøm og vann, peis/ildsted, TV, parabol, stereoanlegg, badstu (kun Nyestugu), balkong/terrasse, utemøbler og parkeringsplass.

Familiehytte til leie med solrik terrasse og utsikt over Hemsedal Hytte i Hemsedal til sesongleie - hyggelig stue i gammel stil Lei hytte i Hemsedal på åremål eller for vintersesongen. Åpen stue med peis og spisestue - Søre Skolt Familiehytte i Hemsedal - tomleplass for barn på hemsen - Søre Skolt Familiehytte i Hemsedal hvor unge og voksne kan hygge sig i hver sin etage efter en dag på ski